SSM Galați

SSM Galați - Protecția muncii Galați - Resurse Umane Galați

Importanța securității și sănătății în muncă (SSM) / protecției muncii (PM)

Scopul principal al securității și sănătății în muncă / protecției muncii îl reprezintă menținerea sănătății și capacității de muncă a angajatului / lucrătorului.

Numeroasele accidente, bolile profesionale și alte incidente petrecute în timpul programului de lucru de-a lungul timpului și soldate cu vătămarea fizică și / sau psihică a lucrătorilor sau uneori chiar cu moartea acestora au impus crearea unui cadru legal care să oblige angajatorii să creeze condiții optime de siguranță. De aceea securitatea și sănătatea în muncă reprezintă acum unul dintre cele mai importante aspecte a politicii de ocupare a forței de muncă.

Principalele obiective în ceea ce privește siguranța în muncă ar trebui să fie:

Având în vedere preocuparea la nivelul întregii Uniuni Europene pentru protecția muncii / securitatea lucrătorilor, în România s-a creeat un cadru legislativ ce prevede măsurile necesare a fi luate și sancțiunile ce se vor aplica angajatorilor care nu respectă aceste prevederi.

Cu ce vă putem ajuta noi în materie de Sănătate și Securitate în Muncă (SSM):


Externalizează acum serviciul SSM și concentrează-te pe activitățile care îți produc venituri! Ne vom ocupa noi de tot ce presupune gestionarea securității și sănătății în muncă.


Documente solicitate la control în domeniul sănătății si securității în muncăDe ce să alegeți HR Tutorial Galati - RU, SSM, Protecția Muncii?

15

Ani de experiență

200

Clienți mulțumiți

10000

Salariați gestionați

150000

Documente pregătite