HR Galați - Resurse Umane Galati

Resurse Umane Galați, Recrutare și Selecție Galați

Îți dorești ca firma ta să progreseze și să fie din ce în ce mai competitivă?

Îți dorești ca toate prevederile legale ce privesc angajații să fie respectate cu strictețe și să poți fi relaxat în cazul unui control de la ITM?

Un departament de Resurse umane ar fi extrem de costisitor și ți-ar afecta serios performanțele financiare ale firmei tale?


ATUNCI SOLUȚIA CEA MAI BUNĂ ESTE COLABORAREA CU NOI!


Îți putem furniza, motiva, evalua și proteja angajații, asigurând în același timp și respectarea tuturor normelor legale.


Resursele umane dintr-o firmă reprezintă cel mai valoros activ. De aceea este benefic să acordați o atenție sporită acestui aspect.

De ce este important departamentul de Resurse Umane?

Un departament de resurse umane este o componentă esențială, dacă nu chiar critică, a oricărei afaceri, indiferent de mărimea organizației. Se concentrează pe maximizarea productivității angajaților și protejarea companiei de orice probleme care pot apărea din cauza forței de muncă. Responsabilitățile în domeniul resurselor umane includ: recrutare și selecție, motivare, evaluare, concediere și menținerea la zi a oricărei prevederi legale care ți-ar putea afecta compania și angajații.

Externalizarea activității de resurse umane este soluția cea mai bună pentru firmele mici unde un departament specializat de HR nu ar fi profitabil.


Resursele umane trebuie angajate, mulțumite, motivate, dezvoltate și păstrate. Departamentul de resurse umane este cel care gestionează angajații unei companii. Oamenii au nevoie de mai mult management decât alte resurse și o abordare diferită, de aceea este util să avem un întreg departament dedicat acestora. Fie că este vorba de medierea conflictelor interpersonale sau de stabilirea unui plan de dezvoltare personală, departamentul de resurse umane este instruit să se ocupe de acesta.

Externalizează acum departamentul de Resurse Umane și concentrează-te pe activitățile care îți produc venituri!
Ne vom ocupa noi de tot ce presupune gestionarea resurselor umane.


Pentru ca firma ta să își desfășoare activitatea în conformitate cu cerinţele în vigoare, HR TUTORIAL ȘI PARTENERII SĂI vă oferă servicii de consultanță în domeniul gestiunii resurselor umane. Ne vom ocupa de:
Iată o listă a documentelor solicitate la controlul ITM în domeniul resurselor umane

De ce să alegeți HR Tutorial Galati - RU, SSM, Protecția Muncii?

15

Ani de experiență

200

Clienți mulțumiți

10000

Salariați gestionați

150000

Documente pregătite